Redirecționează 2%

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Harta Verde România

Redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit pe anul precendent către o entitate non-profit este un drept pe care îl avem în calitate de salariat sau persoană fizică autorizată care a prestat activități independente conform Codului Fiscal.

Situațiile și modalitatea de redirecționare a 2% din impozitul pe venit:

  1. Dacă ai obținut venituri numai din salarii, poți completa formularul 230 de la ANAF.
  2. Dacă ai obținut venituri din activități independente (PFA, asociații familiale etc.), vei completa formularul 200 de la ANAF  la secțiunea III. Destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul net/câștigul net anual impozabil, prin bifarea căsuței cu susținerea unei entități nonprofit și completarea următoarelor detalii:
  • Denumire entitate nonprofit: Asociația Harta Verde România;
  • Cod de identificare fiscală a entității nonprofit: 27296065;
  • Cont bancar (IBAN): RO03BTRL00601205T20532XX;
  • Suma (lei): puteți lăsa câmpul liber sau completați o sumă calculată până la maxim 2% din impozitul pe venit pe anul precendet.

Trimiteți formularul 200 sau 230, completat, semnat și tipărit în două exemplare, la Administrația Județeană a Finanțelor Publice de care aparțineți. Puteți depune documentele personal sau trimite prin poștă. Dacă sunteți din mun. Bistrița, vă putem scuti de un drum la administrația financiară și vă putem depune această declarație, după ce ați completatat-o cu toate datele necesare.

Vă rugăm să luați legătura cu noi pentru orice nelămurire sau informații cu privire la completare.

În cazul în care ați ales să redirecționați cei 2% către asociația noastră, vă rog să ne trimiteți un mesaj pe e-mail ca să vă putem mulțumi!

Facebook

Facebook icon
RSS icon

Copyright 2010-2024. Asociația Harta Verde România.

Sus